Parcarea de la Filadelfia s-a micșorat

20170909_113015

Liceul Teoretic Filadelfia este în plin șantier. Se construiește Sala de Sport și un nou sediu pentru Grădiniță. Una dintre parcări care era suficientă pentru autoturismele profesorilor a fost anulată din cauza lucrărilor de construcție astfel că vor fi probleme serioase cu locurile de parcare. Directorul administrativ, Nicu Cotleț, a trasat linii directoare în curtea școlii pentru a se evita ambuteiajele. Pentru ca traficul să nu fie blocat este necesară parcarea în spațiile special marcate. Este de dorit ca autoturismele să nu staționeze prea mult pentru ca fluidizarea să permită un aflux cât mai mare de autoturisme.

Accesul spre Liceul Teoretic Filadelfia se va face pe perioada șantierului doar din strada Narciselor.

Elevii care vin la școală cu autoturismul vor trebui să se supună unui regulament special așa cum va fi stabilit în prima întâlnire a Consiliului de Administrație. Conducerea școlii nu încurajează elevii să vină cu autoturismul la școală.

Viteza de deplasare în curtea școlii și în apropierea acesteia trebuie să fie redusă pentru a putea evita accidentele.

Sorin Mihalescu, din cadrul Sigurantei Scolare impreuna cu elevii voluntari, vor ajuta la fluidizarea traficului. Voluntarii care sunt implicați în acest demers sunt echipați în veste reflectorizante. Urmăriți indicațiile acestora.