Noutăţi


Cinci eleve s-au calificat la Naționala de Limbă germană


Riana

Eleva Cernișov Riana, din clasa a VIII-a A, s-a distins și în acest an cu nota 10 la Olimpiada Judeteană de Religie Cultul Penticostal, calificându-se la etapa națională. „Chiar înainte de a lucra cu Riana pentru această olimpiadă, am văzut în ea o fată cu totul specială, profundă și matură. Apoi, încet, încet am descoperit conștinciozitatea și interesul real pentru Cuvânt. Riana reusește să înțeleagă adevăruri adânci și apoi să le tălmăcească printr-o conduită exemplară. Felicitări, Riana și Doamne ajută pe mai departe!”

Prof. Carmen Marici


Adelina

Huțu Adelina Stefania, elevă în clasa a X-a A, s-a calificat și în acest an la Olimpiada Națională de Religie Cultul Penticostal, cu nota 10. Suntem mândri de ea și îi urăm succes și pe națională. „Pe Adelina nu poți să nu o iubești. Îți intră în suflet și aduce multă bucurie și lumină. O fire perseverentă și muncitoare, dar, în același timp, sensibilă și atentă la nevoile celor din jur. Adelina nu doar că are multe cunoștințe, ci dovedește prin comportament și atitudini un caracter frumos. Adelina, sunt nespus de mândră de tine și doresc ca munca ta să fie răsplătită din plin.”

Prof. Carmen Marici


Informare modificare taxe scolare 2024-2025


Rezultate, anunț și cerere contestații - Olimpiada județeană de religie - Cultul penticostal


debate

La etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Dezbateri pentru Juniori 2024 (ONDJ), echipa noastră, formată din elevii din clasa a VIII-a, Harii Josia, Rotariu Lois și Maftean Iulia, a ocupat locul I, calificându-se, astfel, la etapa națională. Aceștia au dezbătut următoarele moțiuni: "Acest Parlament crede că accesul la internet, până la vârsta de 12 ani, ar trebui interzis." "Acest Parlament crede că muzica secolului XXI influențează negativ comportamentul minorilor." Bravo, copii! Felicitări profesorilor coordonatori, Carmen Marici și Alina Cazac! Felicitări și trainerilor care i-au ajutat la cazuri, colegii mai mari din clasele a X-a și a XI-a, Pușcașu Andreea, Lionte Amedeea, Rotariu Emily, Rotariu Emilian. Succes la națională!


Emily

Emily Rotariu din clasa a X-a A s-a calificat al doilea an la rând la Olimpiada de limba englezã, faza nationalã. Emily este o elevã perseverantã, cu o intelegentã aparte, care exceleazã prin lucrul intens si pasiune pentru ceea ce face. Emily detine si un Certificat Cambridge, C1 obtinut în clasa aVIIIa. Seriozitatea si talentul îsi pun amprenta în tot ceea ce face.

Ingrid

Ingrid Udisteanu, elevã în clasa a X-a A s-a calificat de asemenea la faza nationalã a Olimpiadei de limba englezã. Ingrid este o prezentã discretã, iar ambitia si pasiunea cu care studiazã la limba englezã au adus-o în fata acestei noi provocãri. Curioasã si meticuloasã, Ingrid s-a pregãtit mereu cu seriozitate. Fire profundã si atentã la detalii, Ingrid reuseste mereu sã mã impresioneze!

I am so proud of you girls!

Good luck! I am right next to you!

Prof. Oana Crudu


Nichifor Dorothea

Cu bucurie anunțăm că Dorothea Nichifor, elevă în clasa a X-a A, a obținut Premiul I la etapa județeană a Olimpiadei de Limba Germană Modernă! 🥇 Cu acest succes strălucitor, Dorothea s-a calificat pentru faza națională. 🌟

Ești o sursă de inspirație pentru noi toți, Dorothea! Ne bucurăm să te susținem în continuare și să te urmărim în drumul tău spre noi culmi de excelență! 💫👏

Wir sind stolz auf dich, Dorothea!

#MândriDePerformanțaTa #SuccesLaFazaNațională 🇩🇪🎉

Prof. Cătălina Hatnean


Bursuc Luigi Beniamin, din clasa a X-a A, profilul informatică-intensiv a obținut locul I la Olimpiada de Informatică Aplicată – Acadnet, secțiunea Interoperabilitate Software și s-a calificat la etapa națională.

„Luigi este la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava de la grădiniță, alegând să studieze la liceu un profil informatică-intensiv, pentru a aprofunda cunoștințele de programare. În toți acești 6 ani, pasiunea lui pentru calculatoare a crescut cu fiecare an.

Astfel, Luigi a participat constant la toate concursurile și olimpiadele de informatică. Anul trecut a obținut medalie de bronz la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, la categoria C#. Anul acesta a participat și la Olimpiada de Informatică – la care a obținut locul III și Olimpiada de Securitate Cibernetică - unde a obținut mențiune.

Suntem mândri de evoluția și realizările lui !

Prof. Ștefănescu Narcisa Daniela


Olimpiada Județeană de BIOLOGIE - 17 martie 2024


Anunt presa PNRR C15 I9 - Smart Labs


Lectorat Liliana Romaniuc


We are growing Liliana Romaniuc


NEWSLETTER IUNIE 2023


Anunt corigente


Scoala de vara - afise


Informare Taxe Scolare


Gradinita de vara


NEWSLETTER APRILIE 2023


Planificare înscriere în clas pregătitoare 2023-2024


Oferta educațională 2023 - 2024


Raport LTF 2021 -2022


Un loc de unde puteți achiziționa uniforme pentru școală : UniformeRO

Prezentare


Un vis devenit realitate!

Şcoala Creştină Filadelfia este o şcoală creştină particulară, înfiinţată de Biserica Creştină Penticostală Filadelfia. A fost visul unui grup de creştini evanghelici... citește mai mult

Imn

Şcoala Creştină Filadelfia oferă părinţilor şansa de a-şi trimite copiii într-un mediu creştin sigur şi de asemenea, le oferă elevilor oportunitatea de a studia şi de a se forma, pregătindu-se pentru economia viitorului, pentru viaţă, atât pentru cea de acum cât şi pentru cea veşnică.

Misiune

Valorile noastre de bază inspiră misiunea noastră, aceea de a oferi o educație bazată pe valori creștine, într-un mediu favorabil, fundamentat pe parteneriatul cu părinții, pentru a-i ajuta pe elevii noștri să dobândească abilitățile necesare implicării responsabile în societate.

Viziune

Prin ceea ce suntem și ce facem ca școală, ne centrăm pe dezvoltarea personală a elevilor, aspirând spre excelență academică, prin caracter și spiritualitate.DĂRUIEȘTE
  • SPONSORIZEAZĂ
  • CONT RON
  • COD IBAN: RO22RNCB0234096458170001
  • BCR SUCEAVA Str. Stefan cel Mare nr.31, Suceava
  • Cod Swift RNCBROBU
SUNT ÎNVINGĂTOR!