Examen pentru Young Learners of English la Filadelfia

cambridge
cambridge
Astăzi, 19 mai 2018, în școala noastră s-a desfășurat examenul Cambridge pentru cei mai mici dintre învățăcei – Cambridge for Young Learners of English (YLE), organizat în colaborare cu Consiliul Britanic din Iași.
 
Candidații de astăzi au fost: LINUS ALBERT BOICIUC, LEVI LIVANU, ALEXANDRA PAPADIUC, NINA CRISTIANA VELNICIUC, ANDREEA GAVRILOVICI, ERIKA DANIELA UNGURIAN, BENIAMIN GIOVANI PROBOTEANU (nivelul STARTERS), LIGIA ROTAR, RAREȘ LEHACI, DAMIAN IGNAT, LORIS RAȚĂ, NATALIA DUCIUC, ANDREI REGUȘ, COSTIN GABRIEL COJOCARIU (nivelul MOVERS), MAIA ANISIA DOROFTEI, AMEDEEA LIONTE, DOROTHEA NICHIFOR, RAREȘ LOHĂNEL SIEDLITZKI și ȘTEFAN RAMON CONDURACHE (nivelul FLYERS). Cei 19 elevi din clasele a IIa, aIIIa, a IVa și a Va au fost testați la probele de audiție, scriere, citire și conversație în limba engleză, iar pe parcursul anului școlar au fost pregătiți de prof. Alina Cazac și prof. Mihaela Ciubotariu. 
Felicităm părinții care au  facilitat participarea copiilor la acest examen! Cu siguranță vor culege roadele acestei investiții mai devreme sau mai tărziu! Cert este că toți candidații ies din sala de examen cu încrederea sporită în forțele proprii și cu dorința de a continua învățarea limbii engleze. Cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge YLE, dar și pentru celelalte niveluri se vor relua anul școlar viitor.
 
Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză YLE, nivelurile A1 Movers și A2 Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a V-a cu program intensiv (nivel minim necesar:  A1 conform grilei CEFR), numai dacă numărul total al elevilor care optează pentru acest tip de clase este mai mic sau egal cu numărul de locuri aprobat de MENCS.
 
Prof. Mihaela Ciubotariu