Acreditare Erasmus


Acreditarea Erasmus reprezintă instrumentul prin care organizațiile și instituțiile pot participa într-un mod continuu în cadrul programului Erasmus+ 2021-2027, oferindu-le anual acces simplificat la finanțare în cadrul Acțiunii-cheie 1, proiecte de mobilitate.

Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că organizația aplicantă este capabilă să implementeze un plan de dezvoltare strategică pe termen mediu sau lung. Pentru aceasta, organizația candidată elaboreaza un plan de punere în aplicare a unor activități de mobilitate de înaltă calitate, denumit Plan Erasmus, ca parte a unui efort organizațional mai amplu de a-și gândi strategic dezvoltarea.




foto1


Obiectiv 1: Educație digitală-Dezvoltarea competențelor digitale, în ceea ce privește utilizarea eficientă noilor tehnologii și creșterea gradului de integrare a resurselor digitale și a noilor tehnologii în activitatea didactică.

Obiectiv 2: Dezvoltarea competențelor profesorilor de gimnaziu și de liceu în vederea formării gândirii critice și creative la elevi, folosind metode inovative, centrate pe elev.

Obiectiv 3: Multiculturalitatea și "pedagogia albastrului"

Obiectiv 4: Îmbunatățirea vieții și a viitorului tuturor copiilor prin învățarea socio-emoțională.

Obiectiv 5: Dezvoltarea aptitudinilor eco ale întregii comunități școlare, prin creșterea rezultatelor educației ecologice, formarea de atitudini și comportamente dezirabile, precum și un demers practice și eficient.

Obiectiv 6: Formarea de competențe pentru cadrele didactice care să faciliteze orientarea în carieră a elevilor.


Obiective - Acreditare Erasmus+ 2021-2027



Site Filadelfia Acreditare Erasmus+



Consultați Ghidul programului pentru informații complete.







DĂRUIEȘTE
  • SPONSORIZEAZĂ
  • CONT RON
  • COD IBAN: RO22RNCB0234096458170001
  • BCR SUCEAVA Str. Stefan cel Mare nr.31, Suceava
  • Cod Swift RNCBROBU
SUNT ÎNVINGĂTOR!