Capela

5 octombrie 2016

”Împărăția semnelor de punctuație” a fost piesa de teatru interpretată de elevii de la Filadelfia în cadrul întâlnirii la CAPELĂ. Ghițu Alina, profesor de literatură a organizat acest eveniment care s-a dovedit de mare impact asupr..

28 septembrie 2016

Shelly Volk a vizitat Liceul Teoretic Filadelfia. Împreună cu soția sa June Volk a mai fost la Filadelfia și a prezentat una din cărțile scrise. De această dată a făcut o incursiune în cartea biblică Daniel. Shelly Volk este evreu astfel că ..

Prima capela din anul scolar 2016-2017

La prima intalnire a elevilor la capela Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava a fost prezent si Daniel Grigoriciuc, directorul RVE Suceava. El a raspuns la intrebarea: De ce sa invat? A avut un mesaj motivator care s-a pretat la inceputul anului scolar..

Capela 6 octombrie 2015

Capela din această săptămână a fost a elevilor de la gimnaziu. La fiecare întâlnire de capelă va fi prezentat un personaj care a avut o influență asupra societății și s-a remarcat într-un mod deosebit. Săptămâna aceasta personajul a căru..

Capela 30 septembrie 2015

Capela de azi a evidenţiat evenimentul sărbătorit pe 26 septembrie, „Ziua Europeană a limbilor” Sub îndrumarea prof. Oana Crudu şi Rebeca Bidu elevii de la Filadelfia au prezentat un proiect prin care s-a demonstrat importanţa diversităţii li..