Capela

Programare CAPELĂ – Semestrul I

Capela la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava va avea loc în fiecare zi de miercuri de la ora 11:00 la 12:00, în aulă.  Acest program este obligatoriu pentru fiecare profesor și pentru fiecare elev. Prima capelă a anului școlar 2017 -2018 va ave..

22 februarie 2017

La prima Capela a elevilor de liceu au fost repetate cele 16 aspecte prezentate de profesorul Marius Cruceru la ultima întâlnire din primul semestru.  Acestea sunt le 16 aspecte demne de luat în considerare: Ai grija de sanatatea ta Citiți Învăța..

1 februarie 2017

Profesorul Marius Cruceru din Oradea a participat la ultima CAPELĂ din primul semestru. Miercuri pe 1 februarie 2017 elevii au ascultat un mesaj în care profesorul Marius Cruceru a vorbit deschis despre aspectele pe care el le-ar lua în considerare dac..

11 ianuarie 2017

La prima capelă a liceenilor din 2017 s-au abordat 17 modalități pentru a face din 2017 cel mai bun an. Lucrurile bune nu vin de la sine. Ele trebuie generate de acțiuni  care se impun a fi alese cu prioritate. 1. Practică mulțumirea 2. Stabilește..

26 noiembrie 2016

Pe 23 noiembrie la Liceul Teoretic Filadelfia profesorii Rebeca Bidu și Oana Crudu au inițiat și organizat ”ZIUA MULȚUMIRII”. Elevii au cântat melodii potrivite cu evenimentul. Profesorul Samuel Piscuc a avut un scurt cuvânt. Multele câ..

2 noiembrie 2016

Halloween fără mine ! La capela de azi au participat atât elevii de la gimnaziu cât și elevii de la liceu. Au urmărit documentarul de mai jos și au primit un material scris privitor la Halloween . Halloween-ul este o sărbătoare păgână care pr..

19 octombrie 2016

Elevii de la Filadelfia dau dovadă de bune maniere însă amintirea unor aspecte legate de acest domeniu este oricând bine venită. În acest demers profesorul Margareta Lupașcu a fost invitată la capelă pentru a ține o lecție despre maniere. Noi ..

12 octombrie 2016

  Don Showalter a fost invitatul de la capela liceenilor. El este consultant financiar și expert în consilierea familiilor după o activitate de peste 15 ani în educație. A participat la multe conferinte ACSI și s-a întâmplat ca la capela la c..