În atenția părinților

filadelfia1

Dragi parinti!

Traversăm o perioadă dificilă. Nu este ușor nici pentru noi profesorii, nici pentru elevi și nici pentru părinți. Este momentul să dăm dovadă de echilibru și să acționăm cu măsură. Nu știm cât va dura această situație. Izolarea, știrile, zvonurile și tot ce se vede ne încarcă emoțional foarte mult și psihic ne putem simți copleșiți.

Țineți legătura cu educatoarele, învățătoarele, profesorii de gimnaziu si de liceu, prin mijloacele pe care le avem la dispozitie: platforma Adservio, Google Classroom, Whatsapp, Viber.

Fiecare cadru didactic are libertatea de a organiza cât mai eficient activitatea la clasă astfel încât școala să fie ,,deschisă,,  chiar dacă este închisă.

Este ușor de înțeles că lumea trece printr-o situație complicată, însa datoria noastră e să ne  administrăm cu responsabilitate viața personală și socială.

Trebuie să avem grijă de semeni, prin respectarea normelor impuse de către cei acreditați. 

Este necesar să avem o igiena corespunzătoare din punct de vedere fizic dar și psihic.

Este foarte important să selectam informațiile pe care le lăsăm să intre în mintea noastră, deoarece ele ne vor afecta își vor cere tributul scump, nu peste mult timp.

Ca profesori vom încerca să reușim ceea ce reușeam la catedră. Situația din acest moment este o situație de avarie și trebuie trată ca atare.  Va dura câteva săptămâni sau cine stie cât, însă vom gestiona lucrurile în așa fel încât să stabilim un ritm care să fie în avantajul elevilor.

Este de datoria noastră să fim încrezători pana la capat!