„Formând generația de mâine”

Grădinița Filadelfia este o alternativă în educația timpurie de azi, o grădiniță în care învățarea este centrată pe copil. Mediul creat este propice învățării, un loc în care copilul vine cu bucurie, o împărăție în care se simte iubit, apreciat și valoros, un spațiu pe care copiii îl explorează și exclamă satisfăcuți: „Am reușit!” Joaca, creativitatea, experimentarea, învățarea sunt cuvinte ce definesc procesul educativ din Grădinița Filadelfia.

Pictare igloo
Lipire imagine catel

Copilul este o valoare veșnică, independentă de toate criteriile impuse de societate (coeficient de inteligență, înfățișare, statut social etc). Fiecare copil are o menire specială în lume, iar noi, educatoarele suntem chemate să îl ghidăm să își găsească propriul drum. La vârsta preșcolarității trăsăturile, abilitățile, deprinderile sunt în formare, de aceea grădinița urmărește dezvoltarea fiecărui domeniu din viața copilului.
Zilnic, prin cele mai mici gesturi, prin atmosfera creată, prin activitățile propuse, prin oamenii de valoarea care relaționează cu preșcolarii urmărim dezvoltarea acestora din punct de vedere fizic, socio-emoțional, cognitiv sau lingvistic.
Grădinița Filadelfia urmărește modelarea trăsăturilor de caracter și formarea unui comportament moral-creștin. Este de dorit ca cei mici să învețe să deosebească binele de rău, adevărul de minciună, să-și dorească să rămână mereu curați, să dezvolte relații de respect și ajutor, prietenie și solidaritate și să aprecieze curajul, cinstea, bunătatea, hărnicia sau empatia.

Ceea ce dă valoare Grădiniței Filadelfia sunt oamenii dedicați, plini de pasiune care se pun la dispoziția preșcolarilor și a întregii comunități. Pentru formarea personalității copilului tău, alege cu încredere, Grădinița Filadelfia!


Pentru a înscrie copilul dumneavoastră accesaţi pagina de înscriere!


DĂRUIEȘTE
  • CONT RON
  • COD IBAN: RO22RNCB0234096458170001
  • BCR SUCEAVA Str. Stefan cel Mare nr.31, Suceava
  • Cod Swift RNCBROBU
SUNT ÎNVINGĂTOR!