Activități pentru copiii din Ucraina!
Noutăţi

Dragi elevi BOBOCI din Filadelfia,
Liceul Teoretic Filadelfia vă întâmpină și vă urează BUN VENIT!
De aceea, joi, 1 septembrie, începând cu ora 10, vă așteptăm la o întâlnire cu scopul de a ne cunoaște, de a vă cunoaște noii colegi și profesori. Vă veți integra, treptat, în viața școlii noastre și sperăm că veți deveni, cât de curând, membrii unei mari familii - Familia Filadelfia!
Vă așteptăm cu drag!


Grupe mici 2022-2023

Clase Pregatitoare 2022-2023


Un loc de unde puteți achiziționa uniforme pentru școală : UniformeRO


Lectorat cu elevii claselor a 9-a si a 10-a

Lectorat cu elevii claselor a 11-a si a 12-a

Lectorat cu profesorii


Informare taxe scolare pentru anul 2022-2023

Prezentare


Un vis devenit realitate!

Şcoala Creştină Filadelfia este o şcoală creştină particulară, înfiinţată de Biserica Creştină Penticostală Filadelfia. A fost visul unui grup de creştini evanghelici... citește mai mult

Imn

Şcoala Creştină Filadelfia oferă părinţilor şansa de a-şi trimite copiii într-un mediu creştin sigur şi de asemenea, le oferă elevilor oportunitatea de a studia şi de a se forma, pregătindu-se pentru economia viitorului, pentru viaţă, atât pentru cea de acum cât şi pentru cea veşnică.

Misiune

Valorile noastre de bază inspiră misiunea noastră, aceea de a oferi o educație bazată pe valori creștine, într-un mediu favorabil, fundamentat pe parteneriatul cu părinții, pentru a-i ajuta pe elevii noștri să dobândească abilitățile necesare implicării responsabile în societate.

Viziune

Prin ceea ce suntem și ce facem ca școală, ne centrăm pe dezvoltarea personală a elevilor, aspirând spre excelență academică, prin caracter și spiritualitate.DĂRUIEȘTE
  • CONT RON
  • COD IBAN: RO22RNCB0234096458170001
  • BCR SUCEAVA Str. Stefan cel Mare nr.31, Suceava
  • Cod Swift RNCBROBU
SUNT ÎNVINGĂTOR!